Veiligheid

Zecuur.nl is veilig

Veiligheid staat bij Zecuur voorop

Financiële gegevens zijn persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Daarom zijn deze goed beveiligd en alleen voor u toegankelijk. Wanneer u “MijnZECUUR” gebruikt, verandert er niets aan deze situatie. Uw privacy en veiligheid staat bij Zecuur voorop. Wanneer u gegevens uploadt van uw computer naar “MijnZECUUR”, gebeurt dit via een beveiligde SSL verbinding. “MijnZECUUR” is daardoor niet alleen erg makkelijk, maar ook veilig en betrouwbaar. Beveiligde verbinding (SSL) “MijnZECUUR” maakt gebruik van een versleutelde verbinding om de veiligheid tussen uw computer en servers van “MijnZECUUR” te garanderen. Op deze manier doen wij er alles aan om te voorkomen, dat tijdens het gebruik van “MijnZECUUR” gevoelige informatie ‘af te luisteren’ is.

 Let op: Start alléén met “MijnZECUUR” wanneer het adres in de browserbalk begint met https://zecuur.securelogin.nu/ Neem bij twijfel direct contact op met info@zecuur.nl

Beveiligd datacenter

Voor alle systemen die Zecuur gebruikt, geldt dat alle gegevens staan opgeslagen op servers in beveiligde datacenters die 24 uur per dag bewaakt worden.

Uitgevoerde security-audit door professionele externe partij

De veiligheid van de systemen van Zecuur worden regelmatig succesvol getest door vooraanstaande externe partijen. Bij deze testen worden er beveiligingschecks uitgevoerd, zodat de data van de “MijnZECUUR”-gebruikers zoveel mogelijk beschermd is.

Dagelijkse veiligheidscheck door McAfee®

De servers van onze leveranciers worden dagelijks getest door McAfee Secure. Tijdens deze scan worden de servers elke dag onderzocht op de laatste veiligheidslekken.

Uw persoonlijke gegevens

Zecuur staat er 100% voor in dat wij uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen (en verwerken).

 

“Door onder andere gebruik te maken van beveiligde SSL verbindingen, een beveiligd datacenter, security audit’s en veiligheidschecks ben ik overtuigd, dat mijn gegevens in veilige handen zijn bij Zecuur” Joost de Jager,  Lead2IT Solutions