Partners

Partner Zecuur - Twinfield

”Twinfield is een internationale webdienst voor online boek- houden. Met meer dan 80.000 administraties en bijna 40.000 abonnees in 22 landen is Twinfield de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa.”

Partner Zecuur - Basecone

“Basecone zorgt ervoor dat u de factuur gemakkelijk en efficient bij ons kunt aanleveren, ongeacht het formaat waarin dit wordt aangeleverd. Tevens krijgt u een online archief tot uw beschikking.”

Partner Zecuur - Pink Web Applications

”PinkWeb ontwikkelt innovatieve online software: webportals en clientportals. PinkWeb is de uitvinder van de accountancy webportal en daarin al negen jaar marktleider. De webportals worden ingezet bij zowel ‘het kantoor op de hoek’ als bij de grootste organisaties van Nederland. Zij werken hiermee efficiënter en bieden een hoger serviceniveau.”

Partner Zecuur - Nmbrs

“Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en Salarissoftware waarmee zowel kleine als grote ondernemingen en accountants- kantoren hun salarisadministratie en personeelsbeleid kunnen beheren. Een online webapplicatie met alle functionaliteiten van een traditionele HR – en salaris- software, een gebruiksvriendelijke interface, eenvoudig aan te passen naar uw wensen.”