Over ons

Wilco Laros en Edgar Mulder

Wie is Zecuur?

Wij zijn Wilco Laros en Edgar Mulder. Wij zijn beide afgestudeerd als controller aan de Hogeschool in Utrecht. In de praktijk zijn wij echte administratieve duizendpoten. Zodra er ontwikkelingen zijn op administratief of fiscaal gebied zitten wij er bovenop.

We hebben ruime praktijkervaring opgedaan bij diverse bedrijven, variërend van klein MKB tot beursgenoteerde multinationals. Gedurende onze loopbaan zijn we ons verder gaan specialiseren in de innovatie en optimalisatie van administratieve processen.

De essentie hierbij is altijd om optimaal gebruik te maken van de beschikbare informatie en technologieën en goed te overleggen met alle betrokkenen. In 2010 deelden we dezelfde visie en besloten we om Zecuur op te richten.

Ons concept beantwoordt in onze ogen perfect aan de behoeftes van de ondernemer: optimaliseren (lees:minimaliseren) van de administratieve inspanningen, zodat de werkzaamheden en kosten voor de ondernemer op het administratieve vlak tot een minimum beperkt kunnen blijven.

Geen halve oplossingen, dure fiscale adviezen of ingewikkelde constructies, maar een simpele totaaloplossing voor een vaste prijs per maand. Klanten waarderen het, dat wij hun vaste aanspreekpunt zijn, want met onze online manier van werken is er niet alleen maar digitaal contact. Integendeel, de boekhouding doen we niet voor jou, maar mét jou.

 

“Samen maken we van jouw onderneming een succes”